forum.wychowaniefizyczne.pl Portal WF informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wątków i komentarzy umieszczanych przez użytkowników na Forum. Usuwane mogą być jedynie listy o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami Netykiety.
Witam. W pażdzierniku będę miała egzamin na mianowanego. Może dałby mi ktoś jakieś ostatnie wskazówki??
Krystyna [Usunięty]
Wysłany: Nie Wrz 04, 2005 10:30 am
Kasiu przygotuj sobie dobrą autoprezentację i będzie dobrze. Jak się ciekawie zaprezentujesz przed komisją to już połowa sukcesu.
Byłam jako związkowiec na egzaminie w wakcje i padły między innymi takie pytania :
1. Kompetencje Rady Pedagogicznej.
2. Procedura postępowania podczas wypadku na lekcji w-f .
3. W jaki sposób działania podjęte przez panią w okresie stażu wpłynęły na podniesienie jakości pracy szkoły ?
Poradzisz sobie. Pozdrawiam.
Ailon [Usunięty]
Wysłany: Nie Wrz 04, 2005 12:45 pm
kasia wyslala ci maila , mysle ze te informacje sa bardzo przydatne przed tym egzaminem, wez sobie je do serca a bedzie dobrze, trzymam kciuki
salikowa [Usunięty]
Wysłany: Pią Wrz 09, 2005 4:10 pm
AILON a czy ja moge prosić o te infirmacje??????????? Też będę miała egzamin tlyko jescze nei wiem keidy bo mianowanie konczę 20 września. Z góry dziękuję salikowa@interia.pl
marly [Usunięty]
Wysłany: Pią Wrz 09, 2005 8:30 pm
Ailon...również prosiłbym o wskazówki do egzaminu...dziekuję i pozdrawiam marek46-ml@wp.pl
Asik [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 12, 2005 12:14 am
Ja miałam egzamin w lipcu. Pytania miałam takie :
1. Kiedy omawiam zasady bhp na lekcji WF?
2. Czy wszytsko z swojego planu rozwoju udało mi się zrealizować?
3. W czym robię stronę internetową?
4. Jak max liczebne grupy mogą uczestniczyć w zajęciach WF na sali gim., a jak na basenie? Jakie przepisy to regulują? Kto je zatwierdził?
Powodzenia :]
salikowa [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 12, 2005 12:04 pm
ASIK bardzo dziękujemy
Ailon [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 06, 2005 5:28 pm
Witam Salikową i Marly też, dawno nie bylam na forum wiec nie wiedzialam ze do mnie piszecie. Wskazówki do autoprezentacji to przede wszystkim dokladna autoprezentacja , np jesli byliscie na jakims kursie to proponuje wspomniec dlaczego wybraliscie sie na niego i co wam to dalo, i tp wtedy komisja bedzie miala malo pytan lub symbolicznie spyta czy lubicie swoja prace. Wzane jest , aby "dobrze sie sprzedac". Muzyk bierze ze soba na egzamin chor- ktory spiewa, w-f grupe ktora tanczy jesli prowadzi kolko taneczne, informatyk- przygotowuje autoprezentacje multimedialna, to wszystko idzie "jak swieze buleczki'. trzymam kciuki.
salikowa [Usunięty]
Wysłany: Wto Paź 25, 2005 10:39 pm
AILON dzieki za wskazówki!!! czy to znaczy że mam ze soba zabrać grupę short-trackowców???
Witam wszystkich którzy będą mieć egzamin na mianowanego. Otóż przesłałem Wojciechowi odpowiednie rozporządzenia itc. Musicie spokojnie poczekać zapewne za kilka dni sie pojawią. Miałem pytania własnie z tego zakresu. Pozdrawiam i powodzenia.
salikowa [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 07, 2005 11:12 pm
piasecki daniel a gdzie moge tego szukać????
salikowa [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 07, 2005 11:13 pm
piasecki daniel a gdzie moge tego szukać????
Krystyna [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 07, 2005 11:37 pm
"Podstawowa wiedza prawna wymagana od n-la kontraktowego"
Na stronie głównej jest link do nowości
Przepraszam ale nie zauważyłem że zadono mi pytanie. Otóż na stronie głownej jest po prawej stronie:
Awans zawodowy----->Nauczyciel kontraktowy -----> mianowany--->Podstawowa wiedza prawna wymagana od n-la
kontraktowego.
Powodzenie.
kasiat6 [Usunięty]
Wysłany: Pon Gru 05, 2005 9:46 pm
Witam. W piątek - 9 grudnia mam egzamin - trzymajcie kciuki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum