forum.wychowaniefizyczne.pl Strona Główna forum.wychowaniefizyczne.pl
Portal WF informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wątków i komentarzy umieszczanych przez użytkowników na Forum. Usuwane mogą być jedynie listy o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami Netykiety.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Klub początkujących na dyplomowanego
Autor Wiadomość
basialesa
[Usunięty]

Wysłany: Pią Wrz 02, 2005 4:31 pm   Klub początkujących na dyplomowanego

Niedawno się zalogowałam i jeszcze mam trudności z "wgryzieniem" się.
Chciałam tylko napisać, że dopiero zaczynam staż i jestem przed pisaniem planu. Jak "urodzę" cos ciakawego to podam dalej.

Diariusz
[Usunięty]

Wysłany: Pon Wrz 05, 2005 7:53 pm   

Ja mam za sobą "mianowanie". Postanowiłem iść za ciosem i zacząć staż na nauczyciela dyplomowanego. Napiszcie czy macie jakiekolwiek obawy i rozterki związane z rozpoczęciem stażu. Ja takowe posiadam. Mam tylko nadzieję, że jeśli przebrnę przez staż to nie odrzuci mnie kuratorium tylko dlatego, że już jest dużo dyplomowanych nauczycieli dobrze by było żeby nie było ich już więcej - bo to przecież drogo kosztuje samorządy.
W tym momencie przypominają mi się studia. Pozdrawiam Wszystkich rozpoczynających staż oraz tych którzy będą niedługo się "bronić". :D

basialesa
[Usunięty]

Wysłany: Pon Wrz 05, 2005 8:54 pm   

Jeżeli chodzi o mnie - to nie słucham jak ludzie opowiadają horrory. Cieszę się, że zaczynam, bo łatwiej mi będzie uniknąć błędów, którzy popełniają inni. to bardzo dobrze, że nauczyciel może być obecny podczas postępowania. Jestem w dobrej sytuacji gdyż koleżanka, która jest wicedyrektorem jest ekspertem i to w dziedzinie wf. Basialesa

ella
[Usunięty]

Wysłany: Sob Wrz 10, 2005 3:38 pm   Witajcie w klubie!

Ja tez po roczym odpoczynku zaczynam staż na dyplomowanego i musze przyłożyc sie do planu. Ciągle cos mi nie pasuje, a tu do 14 trzeba przedstawic projekt. Zycze wszystkim,,stazystom"powodzenia i sobie również.
Pozdrawiam

wolek
[Usunięty]

Wysłany: Pon Wrz 12, 2005 7:01 pm   pytanko

Witam . I co "urodziłaś coś" bo ja bym był niezmiernie wdzięczny, jestem w martwym punkcie w planie i nie wiem co dalej . Pomóż

wolek
[Usunięty]

Wysłany: Pon Wrz 12, 2005 7:02 pm   lipa

Pomóżcie z planem!!! :cry:

kakadu29
[Usunięty]

Wysłany: Pią Wrz 16, 2005 2:04 pm   witajcie

J :lol: estem tu nowa i cieszę się że znalazłam tą stronkę do wiadomości wszystkich mam już napisany plan rozwoju tylko jeszcze moja dyrektorka go nie zatwierdziła. Co do obaw to chyba wszyscy je mają ale skoro pracuje to dlaczego nie mogę do tego pozbierać papierków i zdobyć awans. :wink:

Sliwka
[Usunięty]

Wysłany: Sro Lis 09, 2005 11:21 pm   

Bardzo się ciesze, ze jest ktoś kto zdecydował sie na zdobywanie nastepnego szczebla awansu. Zastanawiam sie tylko , czy aby napewno dobrze robię rozpoczynając staż. Czy będę miała pracę po zniesieni KN?

lusia
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lut 16, 2006 4:57 pm   

LUDZIE NIE MARTWCIE SIĘ TAK BARDZO W SUMIE CHODZI O PODSUMOWANIE NASZEJ PRACY OBIEKTYWNIE A POKAZANIE TEGO NA PAPIERKU TO PARANOJA MYŚLĘ ŻE NAUCZYCZIEL POWINIEN BYĆ MIANOWANY DYPLOMOWANY PRZEZ LUDZI KTÓRZY GO WIDZĄ I PO OKREŚLONYM STAŻU TO ŻE NIE POTRAFIMY ,, SKLECIĆ TECZKI ,, NIE OZNACZA JESZCZE ŻE NIC NIE ROBIMY BO SPRAWOZDANIA NASZEJ DZIAŁALNOŚCI SĄ W DOKUMENTACJI SZKOŁY A TAK NAPRAWDĘ TO BOIMY SIĘ TYLKO TEGO ŻE COŚ ZROBILIŚMY :shock:

lusia
[Usunięty]

Wysłany: Sob Maj 06, 2006 3:57 pm   

Cciałabym bardzo podziękować Wojtkowi na całym forum za pomoc i wskazówki :lol: Ja sama podzieliłabym się doświadczeniem :wink: Ale są lepsi :D Lusia . Pozdrawiam wszystkich użytkowników strony :!: :!:

Przemas
[Usunięty]

Wysłany: Pon Maj 08, 2006 12:22 am   

Moim zdaniem awans zawodowy to jakaś paranoja. Szcególnie mnie to denerwowało jka tworzyłem teczkę na mianowanego. pisałem jak głupi ze świadomością że i tak tego nikt nie przeczyta. Teraz moja mama tuż przed emeryturą kończy na dyplomowanego i dosłownie dzisiaj usłyszałem od niej to samo zdanie, że pisze jak lupia a i tak tego nikt nie przeczyta. Kupę papiru i czasu idzie na marne. :evil:

lusia
[Usunięty]

Wysłany: Wto Maj 23, 2006 4:28 pm   

Każdy uważa , że awans jest paranoją - ja do nie dawna tak uważałam ,ale się to zmieniło , ponieważ trafiłam na osobę , która potrafi wszystko wytłumaczyć i zmotywować do pracy (Wojtek ) naprawdę człowiek uczy się całe życie , byłam załamana , teraz jestem szczęśliwa :lol: :lol: Uwierzcie w siebie i bierzcie się do pracy :wink: .Pozdrawiam

piaseckidaniel 

Wysłany: Czw Gru 21, 2006 6:14 pm   Jeszcze jeden ....

Pozdrawiam - też zacząłem od września - wiec klub sie powiększa:)

Odpowiedz do tematu